MENIU
Cariere

Isăilă Pavel Vâță Avocați s-a născut din pasiunea și entuziasmul fondatorilor săi. Profitând de excelenta pregătire academică și de experiența deja dobândită, aceștia au creat această firmă care prin profesionalism și devotament, continuă să performeze pe piața serviciilor juridice în domeniile sale de expertiză.

Suntem mereu preocupați să ne îmbunătățim echipa. Suntem foarte serios implicați în dezvoltarea cunoștințelor, expertizei și carierei profesionale ale fiecăruia dintre membrii echipei noastre.

Dacă ești o persoană muncitoare, entuziastă, devotată, riguroasă, intuitivă, pregătită pentru asumarea de responsabilități mereu în creștere, capabilă să lucreze sub presiune și să respecte cu succes termenele impuse de proiectele încredințate, vrem să-ți oferim șansa de a demonstra că ești persoana potrivită pentru echipa noastră și de a profesa într-un mediu de lucru motivant și provocator.

Fie că ești la începutul carierei de avocat și vrei să parcurgi stagiul profesional, fie că ești avocat definitiv, poți oricând întâlni oportunitatea de a face parte din echipa noastră.

Primul pas în a te alătura echipei noastre este să ne trimiți scrisoarea ta de intenție și C.V.-ul tău pe e-mail la office@ipv-avocati.ro.