MENIU
Daniel Constantin Vâță

DANIEL CONSTANTIN VÂȚĂ este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Al.I.Cuza din Iași, promoția 2002. Ulterior, a urmat cursuri de master în dreptul afacerilor.


Daniel este avocat din anul 2008, fiind membru al Baroului Iași. Înainte de a deveni avocat și de a fi fondator al IPV Avocați, Daniel a fost consilier juridic la sucursala regională din Iași a companiei naționale de infrastructură feroviară, dobândind o experiență profesională importantă prin varietatea problemelor de drept și litigiilor pe care le-a abordat și gestionat.


Începând cu anul 2003 de când activează profesional pe piața serviciilor juridice, Daniel s-a specializat în materia contractelor comerciale, precum și în soluționarea litigiilor în contencios administrativ și fiscal și a litigiilor între profesioniști.


În cadrul echipei noastre, Daniel este implicat cu precădere în gestionarea extrajudiciară și judiciară a litigiilor de drept fiscal și a celor de contencios administrativ în general.


daniel.vata@ipv-avocati.ro

Lucian George Pavel

LUCIAN GEORGE PAVEL a absolvit Facultatea de Drept a Universității Al. I. Cuza din Iași, promoția 2002. Lucian a absolvit apoi un Master în „Management și Legislație în Afaceri, Industrie și Servicii” (Univ. Tehnică Gh. Asachi – Catedra de Management)  și  un Master în „Dreptul afacerilor” (Univ Al.I.Cuza – Facultatea de Drept).


Imediat după absolvirea facultății, Lucian și-a început activitatea profesională în funcția de consilier juridic la una dintre cele mai mari unități sanitare din zona Moldovei.


Lucian este avocat al Baroului Iași începând cu anul 2003, activitatea sa fiind orientată în mod special spre reprezentarea și asistarea clienților în litigiile de drept privat.


În cadrul echipei noastre, Lucian este implicat în mod deosebit în gestionarea judiciară și extrajudiciară a litigiilor comerciale, litigiilor de dreptul muncii, precum și a celor de contencios administrativ. Totodată, Lucian asigură asistarea și reprezentarea juridică a clienților noștri în cauzele penale care au ca obiect infracțiunile economice.


lucian.pavel@ipv-avocati.ro

Traian Isăilă

TRAIAN ISĂILĂ este avocat membru al Baroului Bucureşti.


După ce a absolvit, în anul 2002, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Universității Al. I. Cuza din Iași, Traian a profesat, la început, ca și consilier juridic în cadrul unui important grup de firme din Iaşi, gestionând activitatea juridică a mai multor fabrici din domeniul metalurgiei.


După dobândirea calităţii de avocat în 2004, a activat în cadrul a două dintre cele mai reputate firme de avocatură româneşti din București, atât în domeniul consultanței juridice, cât mai ales în domeniul soluționării litigiilor.


Înainte de a deveni fondator al IPV Avocați în anul 2009, Traian a fost și legal manager al unuia dintre cei mai mari retaileri internaționali care activează în România.


Domeniile sale de expertiză cele mai importante includ: dreptul comercial și societar, problematica contractuală, insolvența.


traian.isaila@ipv-avocati.ro